Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Jouw investering is beschermd dankzij het SZGE

Solax-batterij-MR-Solar
SunPower zonnepanelen Tilburg

Om zeker te zijn van jouw financiële investering, adviseren we je om te kiezen voor een leverancier die aangesloten is bij het Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Als SGZE-deelnemer voldoet jouw leverancier aan strenge kwaliteitsnormen en zijn zowel jouw aanbetaling als eventuele toekomstige garantieclaims verzekerd, zelfs in geval van faillissement.

Waarom is het Garantiefonds belangrijk?

Gezien de recente toename van faillissementen in Nederland (Bron: Solarmagazine.nl) en een blijvende vraag naar zonnepaneleninstallaties door dalende prijzen, is het nu meer dan ooit belangrijk om voor een betrouwbare leverancier te kiezen. Kies voor een ervaren en professioneel bedrijf dat aangesloten is bij SGZE, voor gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voordelen van het SGZE

SGZE is een non-profitorganisatie die sinds 2014 de financiële belangen van klanten beschermt door de garantie op aanbetalingen te verzekeren en garantieafspraken over te nemen als jouw leverancier failliet gaat. Met meer dan 164.000 systemen geregistreerd en een maandelijkse groei van 3.500 systemen, biedt SGZE zekerheid aan meer dan 135.000 gezinnen.

groen vinkje  Risicobeperking: Jouw aanbetaling is verzekerd bij het SGZE.

groen vinkje  Toekomstige Garantieafspraken: Het SGZE nemen de garantieafspraken over als jouw oorspronkelijke leverancier wegvalt.

groen vinkje  Kwaliteitsborging: Aangesloten leveranciers voldoen aan strikte criteria, zoals minimaal één jaar ervaring, succesvolle plaatsing van minimaal 50 systemen, en een stabiele financiële achtergrond.

groen vinkje  Geschillencommissie: Voor een snelle en kostenefficiënte oplossing van jouw klachten zonder tussenkomst van de rechter.

Vraag je certificaat aan

Heb je onlangs zonnepanelen aangeschaft? Vul hier dan jouw gegevens in. Je ontvangt automatisch een certificaat met de garantieverklaring specifiek voor jouw systeem.

szge mr solar

Zonnepanelen kopen bij MR Solar

Zet jij de stap naar zonnepanelen die het dak van je bedrijfspand of woning mogen sieren? Raadpleeg onze specialisten die klaarstaan om je te ondersteunen. Voor persoonlijk advies en heldere informatie over de mogelijkheden voor zonnepanelen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We denken graag met je mee in duurzame oplossingen waar je maximaal van profiteert.

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

 

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

 

Social