Zonnepanelen laten plaatsen?
Nog steeds de slimste keuze

MRSlogan
Home » Zonnepanelen
Zonnepanelen_Naessens

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een slimme investering voor jouw spaargeld. Kies voor een maximaal rendement en werk samen met een betrouwbare en ervaren installateur zoals MR Solar. Al meer dan 10 jaar zijn wij de vaste partner van talrijke particulieren die weloverwogen de stap zetten. Een investering in zonnepanelen kan zichzelf vanaf 7 jaar al terugverdienen. Daarna haal je een mooie winst uit je zonnepaneleninstallatie. Bovendien geniet je jarenlang van een kwalitatieve service dankzij onze gratis Full Omnium Service. Wij gaan met jou een partnership aan van 25 jaar. Wil je zonnepanelen laten plaatsen? MR Solar garandeert voor jouw huis een esthetisch verantwoorde oplossing, een vakkundige plaatsing en materialen met een hoogrendementsgarantie.

Zonnepanelen laten plaatsen? Het blijft uiterst rendabel, ook als de salderingsregeling wordt afgeschaft!

Ja hoor, ook zonder salderingsregeling blijft het uiterst rendabel om zonnepanelen te laten plaatsen. Zonder salderingsregeling en zonder thuisbatterij zou je deze investering in ongeveer 10 jaar terugverdienen.

Thuisbatterijen verhogen het zelfverbruik van je zelfopgewekte groene elektriciteit, waardoor je de terugverdientijd kan herleiden naar 7 jaar. Welke investering kan dit rendement ook behalen? Je spaargeld op de bank in ieder geval niet.

Balk_boven

Voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen voel je meteen in je portemonnee (lagere energierekening).
Van de overheid krijg je de BTW over de aanschaf van de installatie terug.
Zonnepanelen verlagen het energie-label van je woning en daarmee verbeter je dus ook het energielabel van je woning.

Voor nieuwbouw zijn zonnepanelen vrijwel noodzakelijk om aan de strenge energienormen te voldoen.

Sterker zelfs, zonnepanelen laten de waarde van je woning stijgen.
Je wekt groene stroom op en helpt met het terugdringen van de CO₂-uitstoot.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Ga samen met MR Solar voor een maximaal rendement

Zonnepanelen laten plaatsen vereist een weloverwogen beslissing. Ook voor het selecteren van je installateur neem je geen risico’s. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor MR Solar.

“Zonnepanelen zijn lelijk op mijn dak en verpesten het uitzicht.” Dit horen we soms bij mensen die twijfelen. Laat ons bewijzen dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn.

Met een doordachte aanpak combineren we een optimaal rendement met een visueel geslaagde plaatsing. Zo omvat ons gamma verschillende paneelkleuren, zoals de full black series. Samen komen we tot de juiste keuzes.

Wij werken uitsluitend met zonnepanelen die meteen functioneren wanneer er daglicht op valt. Directe zonnestralen zijn dus geen must, waardoor ons wisselvallige Nederlandse klimaat allerminst een belemmering vormt om zonnepanelen te laten plaatsen.

Gedreven vakmannen met vele jaren ervaring die zich voortdurend bijscholen. Wij schakelen de beste medewerkers in om jouw zonnepanelen vakkundig te plaatsen.

Als klant van MR Solar geniet je gratis van de Full Omnium Garantie. Wij gaan met al onze klanten een hecht partnership aan waarbij we via sterke service je zonnepanelen in optimale conditie houden. Dankzij onze full omnium voorwaarden geniet je van deze service zonder extra kosten. Onze service-afdeling is op elk moment bereikbaar.

Naast zonnepanelen specialiseren wij ons in een brede waaier aan duurzame energietechnieken. Hierdoor stijgt je rendement, aangezien al deze technieken een correcte onderlinge afstemming vereisen. Zo installeren wij ook thuisbatterijen en laadpalen. Vertrouw volledig op MR Solar en geniet van maximale energie-efficiëntie.

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

 

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

 

Social