MRSlogan_return
Home » Zonnepanelen
Zonnepanelen_block1

Ook zonnepanelen voor bedrijven blijven een uiterst interessante investering. Zonnepanelen leveren voor bedrijven onmiddellijk een aantrekkelijke return on investment op, zeker bij een uitgebreid dakoppervlak. Zonnepanelen verlagen de operationele kosten, waardoor ze meteen bijdragen tot de bedrijfswinst. Bovendien dragen zonnepanelen bij tot het ecologische karakter dat klanten van een bedrijf verwachten.

Balk_boven

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Zeker bij groot verbruikers heeft de energierekening een groot aandeel in de kostenstructuur. Zonnepanelen zorgen voor een structurele verlichting van deze kostenpost.

Bij voldoende dakoppervlak is het voor bedrijven zelfs mogelijk om met zonnepanelen aan de volledige elektriciteitsbehoefte te voldoen.

We zetten de verschillende voordelen van zonnepanelen voor bedrijven op een rij:

  • De overheid stimuleert bedrijven om te kiezen voor zonnepanelen
  • Voor bedrijven zijn er afhankelijk van de installatie, verschillende mooie subsidieregelingen.
  • Zonnepanelen vormen een uitstekende investering om het financiële rendement van uw bedrijfskapitaal te vergroten
  • Dankzij je zonnepanelen mag je rekenen op een vaste energieprijs, wat leidt tot extra financiële stabiliteit voor jouw onderneming.
  • Zonnepanelen zijn onmisbaar voor bedrijven die werk maken van duurzaam ondernemen en kiezen voor een groen imago.

Door zonnepanelen te installeren, neem je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het realiseren van de klimaatdoelstellingen.

Balk_onder

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor MR Solar

Met MR Solar kies je voor een ervaren en betrouwbare installateur van zonnepanelen. Wij behoren tot het selecte gezelschap van zonnepaneleninstallateurs met meer dan 10 jaar ervaring. Gedurende deze periode brachten wij tal van uitdagende projecten tot een goed einde, waaronder talrijke grote installaties voor bedrijven. Als specialist in hernieuwbare energie garanderen we een totaalservice, inclusief technisch ontwerp, stabiliteitsstudie, installatie en nazorg.

Afhankelijk van de specifieke kenmerken en de technische opbouw van je bedrijfsdak, analyseren wij de verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen.

Niet alleen de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen brengen we in rekening, ook het gebruiksprofiel van je bedrijf brengen we in kaart.

Zo analyseren we de momenten waarop je als bedrijf overdag het meeste verbruikt alsook de maanden – bijvoorbeeld bij een collectieve zomersluiting – met het minste verbruik.

Door beide elementen met elkaar te combineren komen we tot de installatie die voor jouw investering het hoogste rendement garandeert.

Wij werken met zonnepanelen die een optimale prijs-kwaliteitsverhouding garanderen.

Binnen onze selectie van kwaliteitsmerken kiezen we voor elk project doelgericht de paneeltypes die in verhouding tot de investering het hoogste rendement opleveren.

Onze wisselvallige weersomstandigheden vormen geen enkel probleem. Ook in ons Nederlandse klimaat halen wij een maximale opbrengst uit je dak.

De afgelopen jaren realiseerden wij op talrijke bedrijfsdaken omvangrijke installaties. Elk onderdeel van de installatie – inclusief de omvormers – wordt door eigen vakmensen geplaatst, getest en inbedrijf gesteld.

Als bedrijf wil je absolute zekerheid dat je zonnepanelen de beoogde financiële rendementen opleveren. Dankzij onze vakkundige installatie en de keuze voor kwaliteitsmaterialen, bieden wij een hecht partnership voor een periode van maar liefst 25 jaar. Ook na de installatie ben je verzekerd van een stipte opvolging en snelle nazorg.

Naast zonnepanelen ben je bij ons ook welkom voor laadpalen. Wij garanderen de onderlinge samenhang van deze technieken en zorgen zo voor een maximaal rendement.

Zonnepanelen op kassen

MR Solar zet duidelijk het succesverhaal die we al in België schreven verder in Nederland. Met de overname van SolSolutions gaan we hierin een stap verder. Dankzij hun know-how bereiden wij onze expertise verder uit. Door de synergie tussen SolSolutions en MR Solar specialiseren we ons in PV-installatie op kassen.

Zonnepanelen op kassen. Overname zonnepanelenbedrijf SolSolutions landbouw en tuinbouw
Industriële zonnepanelen Dilli MR Solar Nederland in de kijker
industriële zonnepanelen kas

Ook de land- en tuinbouwsector profiteren                                        van gratis zonne-energie

Zonnepanelen krijgen ondertussen ook hun plek in de tuin- en landbouwsector. Zonne-energie speelt hier enerzijds een belangrijke rol in om een steentje bij te dragen voor een groener klimaat en anderzijds omwille van de stijgende energieprijzen. De zonnepanelen die gebruikt worden op kassen, worden precies op maat geproduceerd. Op die manier kunnen we de zonnepanelen perfect integreren op de bestaande kasstructuur.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, plaatsen we de panelen op bestaande of nieuwe kasconstructies. Deze bloementeler (foto links) koos alvast voor een duurzame én toekomstgerichte investering. Voortaan kweekt hij Chrysanten en Santini’s met eigen opgewekte stroom.

Is uw bedrijf klaar voor groene energie? Contacteer onze collega’s voor een voorstel op maat!

Zonnepanelen op kassen

Hoeveel kan jouw bedrijf met de zon verdienen?

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5, 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

Social