Investeer wijs en kies voor MR Solar als zonnepanelen installateur

MRSlogan_return
Home » Over ons
Groep-binnendienst

Investeringen in zonnepanelen en andere energiezuinige energietechnieken renderen meer dan ooit. Dat bewijst MR Solar iedere dag opnieuw bij slimme particulieren en bedrijven. Als zonnepanelen installateur behoren wij tot het selecte groepje van solide installatiebedrijven die kunnen terugblikken op een bestaansgeschiedenis van meer dan 10 jaar. Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat onze klanten genieten onze gratis Full Omnium Service. Dankzij onze verschillende vestigingen in België en Nederland staan we op elk moment letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten.

Zonnepanelen installateur én totaalspecialist in energiezuinige technieken

MR Solar maakt deel uit van de MR Group. Naast zonnepanelen installateur zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een totaalspecialist in energiezuinige technieken, waaronder ook warmtepompen.

Door verschillende technieken en installaties te combineren en nauwgezet op elkaar af te stemmen, verhogen we het rendement van je investering en geniet je van een kortere terugverdientijd. Op maat van elke klant en situatie werken wij een sterk technisch voorstel uit. Onze commerciële medewerkers vormen daarbij je persoonlijke en rechtstreeks aanspreekpunt.

Een mooi voorbeeld voor particulieren is de gouden combinatie van zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp. Wij houden zowel het technisch ontwerp als de volledige installatiewerken in eigen hand en zorgen voor de vereiste onderlinge koppelingen.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG
Balk_boven

Rendement voor particulieren én bedrijven

Een beslissing om te investeren in zonnepanelen of andere duurzame energietechnieken, neem je weloverwogen en doordacht. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

Als zonnepanelen installateur optimaliseren we technisch de volledige installatie en berekenen we gedetailleerd het verwachte rendement. We gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit en voeren de installatiewerken uit volgens de regels van de kunst.

Onze jarenlange ervaring vormt in combinatie met onze Full Omnium Garantie de beste garantie om het beloofde rendement ook effectief te behalen. Ook na de installatie staan we voor je klaar, zo bewijzen onze snelle interventietijden en de extra lange garantietermijn waarvan je automatisch geniet.

Balk_onder

Meer dan 10 jaar ervaring en expertise

Onze grote kracht schuilt in onze diepgaande expertise in duurzame energietechnieken en onze ervaring van meer dan 10 jaar als zonnepanelen installateur.

Dat geldt allereerst voor het uitwerken van technische ontwerpen en het maken van rendementscalculaties door onze ingenieurs en technische specialisten. De medewerkers van onze eigen studiedienst volgen de technische evoluties op de voet.

Daarnaast beschikken we over een gedreven team van projectleiders, technici en installateurs. Met minder dan een perfecte installatie nemen zij geen genoegen. Na de plaatsing stellen we de installatie piekfijn af zodat deze het beoogde rendement probleemloos behaalt. We investeren bijzonder veel in de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers.

Savarko-Panelen

Sneller en goedkoper dankzij grote voorraad

Dankzij ons eigen magazijn van maar liefst 2.000m² - aangevuld met de opslagruimte in onze verschillende vestigingen - beschikken we op elk moment over een enorme voorraad aan onderdelen en materialen.

Daardoor kunnen we voor elk project bijzonder snel aan de slag. Dankzij onze grote inkoopvolumes en uitgebreide opslagcapaciteit dalen de aankoopprijzen en betaal ook jij minder.

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

Vanuit onze vestiging in Breda zijn we altijd bij jou in de buurt. Daarnaast hebben we verschillende vestigingen in België in Zwegevem, Merksem en Namen. Onze klanten zijn welkom in onze showroom in Breda en Zwevegem. Je mag bij ons altijd rekenen op korte lijnen en een snelle service na verkoop.

Werken bij de MR Group?

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5, 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

Social