MRSlogan
Home » Thuisaccu

Een thuisaccu is een slimme investering

Door het verdwijnen van de terugdraaiende teller en het afbouwen van de salderingsregel wordt een thuisaccu steeds interessanter. Investeer in je toekomst en kies voor een kwalitatief accusysteem.

1. Met het verdwijnen van de terugdraaiende teller kan je het openbare elektriciteitsnet niet langer als ‘buffer ‘inschakelen voor de zelfopgewekte elektriciteit die je niet meteen zelf verbruikt.

2. Zonder terugdraaiende teller – wat bij een nieuwe installatie van zonnepanelen altijd het geval is – geef je jouw overtollige stroom af aan het elektriciteitsnet, maar krijg je hiervoor slechts een minimale vergoeding.

3. Je verliest dus je eigen groene stroom én moet betalen voor het elektriciteitsverbruik wanneer je zelf te weinig produceert. Je verliest dubbel! Zonder terugdraaiende teller verbruik je amper 30% van je zelfopgewerkte elektriciteit. De rest gaat terug naar het elektriciteitsnet en gaat voor jou dus verloren.

Je thuisaccu stockeert je zelfopgewekte groene stroom, waarna je deze verbruikt op het moment dat jij de elektriciteit nodig hebt. Met het kopen van een thuisaccu drijf je het percentage van zelfverbruik eenvoudig op tot 65%. Je verhoogt dus fors het rendement van je zonnepanelen, waardoor je maandelijkse elektriciteitsfactuur verlaagt.

Met een thuisaccu gebruik je minimaal het elektriciteitsnet, waardoor je extra bespaart op de netvergoeding op je elektriciteitsfactuur.

Met een thuisaccu vergroot je jouw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Dankzij onze intelligente batterijsystemen verloopt alles automatisch en wordt de wisselwerking tussen je zonnepanelen en thuisbatterij geoptimaliseerd. Het systeem balanceert voortdurend tussen het stockeren van zelfopgewekte elektriciteit, verbruik van het net én verbruik van de accu.

De extra opbrengst van je thuisaccu hangt af van je verbruiksprofiel en het type van accu. Wil je graag een thuisaccu kopen? Uiteraard mag je bij MR Solar rekenen op het juiste advies.

Huawei-Batterie-Luna-002
Balk_boven
Balk_onder
IQ-Battery-3T-front

Kies de thuisaccu die bij jouw verbruik past

Afhankelijk van jouw thuissituatie werken wij op maat een volledig technisch voorstel uit. Wij berekenen welke thuisaccu het hoogste rendement oplevert.

Daarvoor analyseren we nauwgezet alle parameters, waaronder het vermogen van je zonnepanelen en je verbruiksprofiel.

Installatie en configuratie

Naast het juiste advies mag je uiteraard rekenen op een vakkundige installatie en correcte configuratie. Alleen zo levert je thuisaccu gegarandeerd de beloofde prestaties.

Altijd de juiste thuisaccu

Wij werken met verschillende gerenommeerde producenten van thuisaccu's, zodat we voor elke specifieke situatie een kwaliteitsvolle oplossing kunnen aanbieden.

We hebben in ons gamma onder meer batterijen voor binnen- of buiteninstallaties. Ook staande oplossingen of compacte thuisbatterijen voor muurbevestiging behoren tot de opties. Wij werken samen met gerenommeerde merken als Enphase AC Battery en Huawei.

Nu investeren in zonnepanelen, nog even wachten met een thuisaccu?

Wil je vandaag investeren in zonnepanelen, maar nog even wachten met het kopen van een thuisaccu. Ook dat kan perfect.

In die situatie voorzien we een specifieke omvormer voor je zonnepanelen, wat het later aansluiten van een thuisaccu vergemakkelijkt.

Ook bestaande installaties van zonnepanelen kunnen we steeds voorzien van een thuisaccu.

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

 

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

 

Social