Mijn omvormer heeft een rood lampje of het groene knippert constant! 

Dat klinkt als een mogelijke foutmelding. Afhankelijk van het type omvormer hebben de lichtpatronen een specifieke betekenis:

  • SMA: Bij SMA omvormers kan een constant pulserend groen licht betekenen dat de omvormer normaal werkt en energie produceert. Het rode licht kan echter duiden op een fout of waarschuwing. Probeer om de foutcode op de display van je omvormer of in de app te controleren. Om je verder te helpen neem je best via info@mrgroup.be contact op met de technische dienst. Laat zeker het type omvormer, de foutcode, je naam, telefoonnummer en adres na. 

Huawei: Bij Huawei omvormers kan een constant knipperend groen licht betekenen dat de omvormer niet meer normaal werkt en in opstart blijft staan. Het rode licht kan duiden op een fout of waarschuwing. Probeer om de foutcode op de de app te controleren. Om je verder te helpen neem je best via support@mrgroup.be contact op met de technische dienst. Laat zeker het type omvormer, de foutcode, je naam, telefoonnummer en adres na.

  • SolarEdge: Een rood lampje op een SolarEdge omvormer kan inderdaad wijzen op een storing. Het knipperende groene lampje geeft aan dat de omvormer nog wel energie produceert. Het is belangrijk om de exacte foutcode te weten om het probleem te kunnen identificeren. Die code kan je terugvinden op het display van de omvormer of in de app. Om je verder te helpen neem je best via info@mrgroup.be contact op met de technische dienst. Laat zeker het type omvormer, de foutcode, je naam, telefoonnummer en adres na. 
  • Solax: Voor een rood lampje of knipperende lichtjes op je Solax omvormer neem je best via info@mrgroup.be contact op met de technische dienst. Laat zeker het type omvormer, de foutcode, je naam, telefoonnummer en adres na. 
  • Afore: Voor een rood lampje of knipperende lichtjes op je Afore omvormer neem je best via info@mrgroup.be contact op met de technische dienst. Laat zeker het type omvormer, de foutcode, je naam, telefoonnummer en adres na. 
Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.nl.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder
Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.nl
https://mrsolar.nl/

 

Overige informatie

Vennootschap: MR Group BV
Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 5 4823AD Breda

BTW nr: KVK 76511308

 

Social