Laadpalen voor bedrijven, een interessante investering

MRSlogan_return
NewMotion-Laadpaal-MR-Solar

Laadpalen voor bedrijven? Die behoren steeds meer tot de standaard parkeerinfrastructuur. En terecht! In een razendsnel tempo wordt elektrisch rijden de norm in de bedrijfswereld. Dat geldt zowel voor de eigen werkvoertuigen als voor de leaseauto’s van werknemers. Vertrouw op MR Solar voor het installeren van de nodige laadinfrastructuur. Wij verzekeren bedrijven van deskundig advies voor de juiste keuze van laadpalen en staan in voor alle installatiewerken.

Balk_boven

Laadpalen voor bedrijven, de investering waard?

Duurzaam ondernemen: Elektrisch rijden zonder uitstoot van broeikasgassen is niet alleen fiscaal noodzakelijk.

Het maakt – samen met zonnepanelen op het bedrijfsdak – ook onlosmakelijk deel uit van duurzaam ondernemen.

Balk_onder

Laadpalen als extra bedrijfstroef

Laadpalen op de eigen bedrijfsparking zijn niet alleen noodzakelijk voor de eigen bedrijfsvoertuigen, ze vormen ook een extra service voor bezoekers, leveranciers en klanten.

Wij beschikken over verschillende professionele systemen zodat je als bedrijf haarfijn je ‘laadbeleid’ per doelgroep kan bepalen en monitoren. Tal van opties en functionaliteiten behoren tot de mogelijkheden. Wij werken samen met een allround kwaliteitsmerk als NewMotion zodat we perfect kunnen voldoen aan elke bedrijfsbehoefte.

NewMotion-Laadpaal-MR-Solar

Totaalpakket voor laadpalen bij bedrijven

MR Solar staat niet alleen garant voor het juiste advies, een vakkundige installatie en het vereiste onderhoud. Als specialist in duurzame energietechnieken denken wij mee binnen een totaaloplossing van hernieuwbare energie. Ook voor zonnepanelen zijn wij de aangewezen partner.

MR Solar

Zinkstraat 5
4823AD Breda

info@mrgroup.be
https://mrsolar.nl/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: KVK 76511308

Social